Algemene info

Jeugd

Ook voor de jonge schutters onder ons is er tijdens het schietseizoen voldoende te doen! Naast de schietmiddagen die wij een aantal keer per jaar organiseren, kunnen jullie ook tijdens het proefschieten gewoon komen schieten.

Naast de mogelijkheden die wij als vereniging kunnen bieden voor de jeugd, organiseert de schuttersbond EMM waar wij als schutterij bij aangesloten zijn ook activiteiten voor de jeugd. Denk hierbij aan het windbuksschieten tijdens de schuttersfeesten of het jaarlijkse uitje naar een pretpark of dierentuin.

Schuttersfeesten

Veel mensen denken dat er tijdens de zomerperiode iedere week schuttersfeesten zijn, maar niets is minder waar. Gedurende het hele schietseizoen (begin april t/m medio september) zijn er 5 bondsfeesten, 1 dekenaal schuttersfeest en natuurlijk het OLS.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het helemaal niet verplicht om bij ieder schuttersfeest, evenals het gehele schuttersfeest aanwezig te zijn. Alleen de optocht meelopen of alleen schieten tijdens het schuttersfeest is ook mogelijk!

Informatie

Mocht u informatie willen over onze vereniging of lidmaatschappen vraag dan vrijblijvend bij een van onze bestuursleden. U bent altijd welkom op ons proefschieten op zaterdagavond vanaf 19.00 uur.