Nieuws

Levende Kerststal 2017

woensdag 29 november 2017

Schutterij/Drumband Sint Jan organiseert op 17 december 2017 voor de derde keer de inmiddels welbekende Levende Kerststal bij Baronsberg en Kasteel Baexem gelegen aan de Kasteelweg in Baexem.

Middels een wandeltocht door de tuin van Kasteel Baexem wordt je in de Kerststemming gebracht door verschillende figuranten; herders zijn hun schapen bij elkaar aan het houden, ambachtslieden zijn met passie hun ambacht aan het uitoefenen, muzikanten spelen kerstliederen en tenslotte wordt je door engelen en de drie koningen naar de Levende Kerststal geleid.

Buiten de Levende Kerststal zijn er tal van andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei kraampjes met verschillende artikelen die geheel binnen de tijd van het jaar passen. Daarnaast zijn er enkele uilen en roofvogels aanwezig waarmee je op de foto kunt. Naderhand is er de mogelijkheid om na te genieten van de activiteiten met een glaasje glühwein.

Dit alles in combinatie met de prachtige omgeving rondom Baronsberg en Kasteel Baexem is de ideale manier om in de Kerststemming te komen.

Wij nodigen jullie uit om op 17 december tussen 13:00 en 17:00 een kijkje te komen nemen bij de Levende Kerststal nabij Kasteel Baexem. Parkeren is mogelijk bij Crematorium Midden-Limburg. Vanaf hier rijdt een pendeldienst van en naar Kasteel Baexem.

Terug naar het overzicht